У Вінниці затримали групу чоловіків, які виготовляли амфетамін (ВІДЕО)

Чотирьох зловмисників затримали оперативники та спецпризначенці поліції на околиці Вінниці, в гаражних приміщеннях, де вони займалися виготовленням наркотичних речовин. За наявною інформацією, чоловіки промишляли підпільним наркобізнесом тривалий час. При затриманні поліцейськими вони знищували речові докази, а один з них намагався проковтнути пакет з амфетаміном. 

За словами т.в.о. начальника Вишенського відділення поліції Владлена Рачкована,  наркоторговців документували в межах кримінального провадження, відкритого за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається  позбавленням волі на строк  до десяти років з конфіскацією майна.

Зловмисники ретельно приховували свою діяльність, підходи до приміщень були обладнані камерами відеонагляду. Коли поліцейські прийшли з обшуком –  підозрювані почали знищувати докази, а один з них намагався проковтнути пакетик з амфетаміном.

Під час обшуку  в приміщеннях вилучили  пакети з амфетаміном, канабісом, ампули з порошкоподібною речовиною, електронні ваги, банківські картки та інші речові докази злочинної діяльності.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin