Замість міської ради будемо робити ремонт у школах та лікарнях – Моргунов

Мер Вінниці розповів, що для міста є приорітетним розвиток інфраструктури навчальних та лікувальних закладів, ніж оновлення зовнішнього фасаду будівлі міської ради. За його словами ремонт міської ради приблизно коштуватиме 25 млн гривень. Тоді як утеплення школи 18 млн гривень.

Про це йдеться в інтерв’ю Сергія Моргунова виданню “Вінниця.інфо”.

Давайте спитаємо вінничан. Дивіться, що виходить. Ми рахували, що це десь 25 млн грн. на реновацію зовнішніх фасадів будівлі Вінницької міської ради. Це замінити скління, зробити фасади, зробити інтерактивну ілюмінацію щоб було сучасно. Тут же стоїть питання: утеплення школи – 18 мільйонів, будівництво стадіону – 19 мільйонів, утеплення будинку по Соловйова – 19 мільйонів. Що вінничани зрозуміють? Ми будемо вкладати кошти в реконструкцію закладів охорони здоров’я, освіти, житлових будинків, чи ми зробимо Вінницьку міську раду?”, – роз’яснив свою позицію Сергій Моргунов

Нагадаємо, у 2011 році архітектором Олександром Асадовим був запропонований проект “Жива будівля” спеціально для Вінницької міської ради. Однак поки цей проєкт не був затверджений як остаточний.

Будівля міської ради побудована 1972-1974 роках та досі залишається предметом естетичного невдоволення вінничан. Раніше жителі міста зареєстрували петицію з проханням провести реконструкцію зовнішнього фасаду будівлі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin